Hirdetés

Nyakunkon a Fallout 76 következő nagy frissítése, itt az idő megnézni az újdonságokat

|

Bőven hoz annyi tartalmat a Locked & Loaded, hogy érdemes legyen ismét visszatérni a pusztaságba.

Hirdetés

A megjelenés óta számos frissítést kapott már a Fallout 76, ami így lassan, de biztosan ütős tartalmakkal bővült, és természetesen sok problémás dolog ki is lett javítva. Jó hír, hogy idén sem hagyja újdonságok nélkül a Bethesda a játékostábort, és korábban már azt is megismerhettük, hogy miféle tartalmakra számíthatunk az elkövetkezendő hónapok során, ráadásul nagyon közel van a következő méretesebb frissítés debütálása is.

Hirdetés

Április 27-én befut a Locked & Loaded elnevezésű, alaposan megpakolt frissítés, amivel többek között elrajtol a játék negyedik szezonja is, így ismét megkezdődhet az ajándékok gyűjtögetése. Emellett bekerülnek a S.P.E.C.I.A.L. loadoutok, ami azt jelenti, hogy a 25-ös szint után két külön szettet is összeállíthatunk a perkekből, és természetesen váltogathatunk közöttük. Sőt, még extra C.A.M.P. slotokat is kapunk, így még több bázisunk lehet Appalachiában anélkül, hogy lebontanánk a régieket.

A fentieken túl jön még a célzást segítő aim assist, öltöztethető próbababák, és a Daily Ops is kibővül. Ha kíváncsiak vagytok az újdonságra, akkor mindenképp érdemes csekkolni a Bethesda videóját.

Ti visszatértek megnézni a Fallout 76 újdonságait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)