Hirdetés

Nyakunkon az iskolakezdés: készítsd fel a géped is!

|

Legális Windows 10-zel és Office szoftverekkel nem lesz probléma a beadandók elkészítése!

Hirdetés

Egyetlen hét maradt már csak a nyárból (és még egy kicsi), érezzük az ősz közelségét (no nem az időjáráson), szeptemberben újraindul az iskola, és nem zárhatjuk ki, hogy ismét át kell állnunk távoktatásra, vagy akár otthoni munkavégzésre. Ez önmagában stresszes, de nehézségeinken enyhíthet egy legális, folyton frissülő Windows 10 és Office, melyeket most nagyon olcsón lehet beszerezni a Godeal24 Back to School Sale leárazásában. A Windows 10 például már 7,35 eurótól kapható (ez kevesebb mint 3000 forint), de az Office is a szokott áránál olcsóbban szerezhető be az alábbi kuponkódokkal.

Hirdetés

Remek ajánlatok, kuponkód nélkül is!

45 százalék kedvezmény ezzel a kuponkóddal: EBS45

60 százalék kedvezmény ezzel a kuponkóddal: EBS60

Új termékek

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Godeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címet érdemes felkeresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)