Hirdetés

Nyan Cat atyja perli a Warner Bros.-t

|

A világ egyik legidegesítőbb, mégis legvarázslatosabb mémjének kitalálója úgy érzi, a Warner Bros. illetéktelenül használta fel a szivárványcsíkot maga után húzó, félig pop-tart, félig macska karakterét.

Hirdetés

Ha abban a szerencsés helyzetben vagytok, hogy a "Nyan Cat" kifejezés elhanzgása után nem indul el a fejetekben a zene, akkor tessék, itt a tíz órás verzió.

Szóval most, hogy egész nap ezt fogjátok dúdolgatni, térjünk rá a lényegre.  A 5th Cell és a Warner Bros., akik a Scribblenauts nevű csodálatos franchise-ot megteremtették, most jogsértés miatt kénytelenek a bíróság elé vonulni. A Keyboard Cat és Nyan Cat mémek megteremtői, Charles Schmidt és Christopher Orlando Torres ugyanis pénzt követel, hiszen a két macska úgy került be a játék feloldható karakterei közé, hogy őket erről meg sem kérdezték. A két mémet 2010-ben védették le, az első Scribblenauts viszont 2009-ben jelent meg. Torres azt is hozzátette, hogy ő próbált megállapodásra jutni a két céggel, de azok "tiszteletlenül" bántak vele. A problémája nem is azzal van, hogy illetéktelenül használták fel a mémet, hanem hogy ezzel akartak pénzt keresni. Elárulta, hogy rengeteg más cég kereste már fel, akik hivatalosan licencelték a karakterét, de sem a 5th Cell, sem a Warner Bros. nem tartozott közéjük. Ejnye, fiúk, Batman karakteréért milliókat fizetünk, de párszáz dollárt nem adunk Nyan Catnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)