Hirdetés

Nyár végére csúszott a tavaszi szezon egyik legjobban várt játéka

|

Most egy kicsit szomorúbbak lettünk, kevesebb újdonságból válogathatunk majd áprilisban.

Hirdetés

Ha megnézitek a 2021-es megjelenéseket gyűjtő listánkat, láthatjátok, hogy a harmatos első hónapok után április már azért jobbnak, mozgalmasabbnak tűnt, májusban meg már igazi nagyágyúk is jönnek. Ma azonban a SEGA és az Amplitude bejelentette, hogy a Humankind mégsem április 22-én fog megérkezni.

A Civilizationből merítő stratégiai játék ráadásul nem keveset csúszik, 2021. augusztus 17-ére várhatjuk.

Hirdetés

A fejlesztők korán bevonták a közönséget a munkába, az OpenDev időszakok alatt értékes visszajelzéseket kaptak, és úgy döntöttek, extra idő kell még, hogy a lehető legjobb termékkel álljanak elő. A továbbiakban is számítanak a játékosok segítségére, a közeljövőben a Lucy OpenDev során jelzett területekre fókuszálnak, balanszolnak, javítják az MI-t, a diplomáciát, és sok minden mást. További részletek a hivatalos blogposztban olvashatók.

Ebben azt is közölték, hogy összesen 26 ezer menet zajlott le, 466 ezer csatára került sor, 2,7 millió körön át játszottak a játékosok, és a hun horda volt a legnépszerűbb egység.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)