Hirdetés

Nyárbúcsúztató félárú Premium Games játékokkal

|

Augusztus végéig, illetve a készletek erejéig féláron vásárolhatóak meg a Premium Games sorozatba tartozó játékok.

Hirdetés

A CNG Hungary Premium Games sorozatának tagjai rendszerint a közelmúlt sikerjátékaiból, valamint a teljességre törekvő gyűjtőknek szánt antológiákból kerülnek ki, az üzletek polcain pedig dombornyomott dobozban találjuk őket magyar nyelvű leírás és extra tartalmak (kiegészítő lemez, DLC stb.) kíséretében.



A nyár vége és a következő tanév közeledtével itt az alkalom, hogy még egyszer tövig nyomjuk a gázpedált, és elmerüljünk a játékok világában. Ez most még egyszerűbb a 576 Kbyte üzleteiben futó nyárbúcsúztató akciónak köszönhetően, miáltal a Premium Games sorozat tagjait augusztus 31-ig, illetve a készletek erejéig féláron, azaz 2499 forintért vásárolhatjuk meg.



A Premium Games sorozat eddig megjelent tagjai:

Civilization IV Complete (Civilization IV, Civilization IV: Warlords, Civilization IV: Beyond the Sword)

Civilization IV: Colonization

Fallout 3

Grand Theft Auto: San Andreas

King's Bounty: Crossworlds

Resident Evil 5

Risen

Stronghold Collection (Stronghold, Stronghold Crusader, Stronghold Crusader Extreme, Stronghold 2, Stronghold Legends)

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)