Hirdetés

Nyáron indul be igazán a Zelda sorozat 35. születésnapjának ünneplése

|

A Nintendo tisztázta kicsit a dolgokat a nagy esemény kapcsán, miután a Skyward Sword HD bejelentése sokaknak csalódást okozott.

Hirdetés

A legutóbbi Nintendo Direct során kiderült, hogy a kiadóóriás milyen címekkel fog támadni a közeli és távoli jövőben. A listában felbukkant a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, ami a Zelda sorozat Wii és Wii U konzolokra szánt felvonása volt, és most Nintendo Switchre is ellátogat. A széria rajongói többre számítottak ennél, mivel a The Legend of Zelda idén ünnepli 35. születésnapját.

Hirdetés

Az elvárások nem teljesen alaptalanok: a Super Mario is egy nagy évfordulót ünnepelt tavaly, és ennek örömére kaptunk egy nagyobb remaster csomagot, egy battle royale játékot és rengeteg cross-promotion tartalmat. A Zelda kapcsán sokan legalább egy Wind Waker remasterre számítottak, és a Skyward Sword bejelentését nem mindenki fogadta kitörő lelkesedéssel.

A VentureBeat jelentése szerint ez azonban csak az ünneplés kezdete. A Nintendo nyáron fogja igazán felpörgetni a bulit, és a 35. születésnapra tervezett dolgokat csak júliusban fogják bejelenteni. Ezt támasztja alá az is, hogy a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD július 16-án fog megjelenni.

A Nintendo mariós promóciói még mindig tartanak, és március 31-én fognak véget érni, így a nagy N érthetően nem akar ide keverni még egy 35. születésnapot. A júliusi bejelentések között várhatóan lesznek még remasterek, és a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásról is többet fogunk megtudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)