Hirdetés

Nyáron jön a Disintegration, ami kicsit Destiny, kicsit Halo

|

A Halo egyik alkotójának új játéka pontos megjelenési dátumot kapott.

Hirdetés

A Halo játékok fejlesztésében is részt vevő Marcus Lehto új stúdiójának játéka, a Disintegration egy különlegesnek ígérkező sci-fi lövölde, amelyben egy halálosztó járgányban sorozhatjuk az ellenfeleket, miközben a csapatunkat irányítjuk a harctéren. A Disintegration játékmenetébe már belenézhettünk, vegyes élményekkel távoztunk, de még bármi történhet.

Hirdetés

A V1 Interactive bejelentette, hogy a Disintegration megjelenése június 16-ára várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamint azt is megerősítették, hogy milyen extrákat kapnak az előrendelők. A játéknak előleges bizalmat szavazó vásárlók különböző kozmetikai cuccokat zsebelhetnek be, mint amilyen a Lost Ronin Midnight csapatskin, a flex emote, a Gravcycle-ben használható Disintegration medál és egy animált banner, amely minden platformon egyedi. A játékhoz érkezett egy új trailer is, amely a sztorihoz szeretné meghozni a kedvet: 

Szerintetek van esélye a piacon? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)