Hirdetés

Nyáron jön a Far Cry 3 bétája

|

Az Ubisoft Montreal gőzerővel dolgozik a Far Cry sorozat harmadik részén, melyet egy két héten át tartó bétateszttel kíván megkoronázni.

Hirdetés

Daniel Berlin, az Ubisoft Montreal egyik játéktervezője korábban elárulta, hogy a Far Cry 3 a csapatjátékra fókuszál majd, ám arról ezidáig nem tett említést, hogy esetleg kapunk-e egy bétát a játék megjelenése előtt, avagy sem.

Az Ubisoft most elárulta, hogy a Far Cry 3 megjelenése előtt, a nyár folyamán két héten át tartó masszív multiplayet bétát tartanak majd, hogy biztosra menjenek a játék minőségét illetően. Arról nem nyilatkozott a kiadó, hogy egészen pontosan a nyár mely havában ugorhatunk neki a Far Cry 3 multis bétájának, de azt biztosra tudjuk, hogy kizárólag a konzolokra (X360, PS3) szánt bétával találkozhatunk, PC-re nem lesz hasonló.

Az Ubisoft ígéretei szerint a bétában hat játszható kaszt kap helyet, amelyeket több pályán keresztül próbálhatunk ki, akár egyszerre 16-an is. Kísérletet tehetünk továbbá a testreszabási és fejlesztési lehetőségekkel, a szintlépéssel és megannyi fegyverrel is.

A bétába kétfajta módon lehet bejutni: vagy megvásároljuk a Ghost Recon: Future Soldier-t a GameStop-nál, a május 22-én esedékes premier alkalmából és ezzel megváltjuk a részvételünket, vagy várunk az Ubisoft egyéb kulcsosztási akcióira.

A Far Cry 3 megjelenésére szeptemberben kell számítanunk a már jól megszokott PC, PS3 és X360 platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)