Hirdetés

Nyáron jön a feltupírozott Baldur's Gate

|

Tudtuk, hogy ennél nem lehet több, de titkon mégis szenzációt reméltünk.

Hirdetés

[Frissítve!] A felújítás mind az első, mind a második részt érinti, mégpedig az Infinity motor továbbfejlesztett változatával. Képeket egyelőre nem adtak ki.

Ha létezik kiadó, melynek neve háromszor átkozott a szerepjátékosok szemében, az nem más, mint az Atari. A valaha dicső óriás haldoklása már-már tragikomikus, szinte érthetetlen, hogy több, még mindig dollármilliókat érő franchise birtokában képtelen bármi érdemlegeset letenni az asztalra.



A parlagon heverő brandek közül talán a D&D a legerősebb, és az egyik legelhanyagoltabb. Néhány héttel ezelőtt azonban mozgolódás következett be ezen a fronton, ugyanis az Atari összeállt a az egykori BioWare alkalmazottakat tömörítő Beamdog gárdájával, és újraindította a baldursgate.com oldalt. Még egy jókora visszaszámlálót is elhelyeztek, ami fél órával ezelőtt járt le.



Bejelentés ígérete lógott a levegőben, s habár sokan reménykedtünk egy igazi folytatásban, amiről végül egy szűkszavú bejelentés keretében lerántották a leplet, az nem más, mint a Baldur's Gate Enhanced Edition. Mindezt így, konkrétumok nélkül. Csak annyit világos egyelőre, hogy a produktum érkeztére a nyár folyamán számíthatunk.
Az oldal mindenesetre hosszú percekre elérhetetlenné vált, hiszen nem kevesen voltak rá kíváncsiak, hogy mit hoz ez az este. Egy biztos, csodát nem...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)