Hirdetés

Nyáron robban be a Serious Sam 4

|

Visszatérnek az ordítva rohanó, bombakezű félholtak, hogy gondtalanul darálhassuk le őket régi kedvencünk, Serious Sam szerepében.

Hirdetés

Évek óta készül már Serious Sam a visszatérésre, és most a Croteam végre kitűzte a megjelenés hónapját: augusztusban érkezik a játék PC-re és Google Stadiára. Előzménytörténetre számíthatunk, de úgysem a sztori a lényeg, hanem hogy anélkül öldökölhessünk, hogy számolni kellene a lövedékeket.

Hirdetés

Több ezer ellenféllel megtömött csataterekre számíthatunk, ahol régi ismerősök és új szörnyetegek egyaránt várnak majd minket. A mókához barátaink is csatlakozhatnak, egyszerre akár négyen is darálhatjuk a rémségeket a kampányban. Az alábbi videók közül az első a hangulatot próbálja meg röviden vázolni, a másodikban pedig azt láthatjuk, hogy néz ki, amikor több tízezren rohannak egy csatatéren anélkül, hogy a játék egy pillanatra is megreccenne.

Vannak még további anyagok a harcokról, az ellenfelekről, a fegyverekről és a zenéről is.

A Devolver összeborult a Google-lel, aminek van egy olyan hátránya, hogy a játék 2021-ig nem jelenhet meg sem PlayStation, sem Xbox konzolokra. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)