Hirdetés

Késni fog a The Last of Us?

|

Minden jel arra mutat, hogy a PlayStation 3 idei egyik legnagyobb húzóneve az eredeti dátumhoz képest pár héttel később futhat csak be.

Hirdetés

A tavasz egyik legjobban várt címének számított a PlayStation 3-exkluzív The Last of Us, még a hivatalos borítót is megcsodálhattuk korábban és kedvünkre válogathattunk az egyedi előrendelői bónuszokat tartalmazó csomagok között. De mégis miért beszélünk múlt időben a játék májusi megjelenésével kapcsolatban?

A GameStop és a Best Buy internetes áruházaknál is előrendelhető volt a The Last Of Us, egészen eddig május 7-e volt a megjelenési dátum. Ma azonban a fent megnevezett áruházaknál június 18 lett kiírva hirtelen. Sem a Sony, sem a Naughty Dog nem reagált a pletykákra, miszerint hat teljes héttel tolódott arrébb a PlayStation 3-exkluzív túlélő-horror, de a Best Buy előrendelőknek szánt alábbi levele (illetve annak szkennelt változata) nem hagy kétséget afelől, hogy valós lehet a csúsztatás.

Egyelőre ennyi a történet, részletek majd később.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)