Hirdetés

Nyereményjáték - 2007. szeptember

|

Ha szerencsés vagy akkor megnyerheted az egyik full-os csomagot, amely egy amerikai zászlót, egy katonai dzsekit, pólót és egy bögrét tartalmaz. Ha még ennél is szerencsésebb, akkor mindezt a szovjet hadsereg színeiben. Avagy, ha még nagyobb szerencséd van, akkor a harmadik csomagunk tulajdonosa lehetsz, amely mindkét csapat színeiben pompázó póló & bögre & zászló pakkot tartalmaz.

Hirdetés

Melyik ötletet vette át a World in Conflict az FPS-stílustól?
GS WA - Rocket jump
GS WB - Respawn
GS WC - Boss fightok

Küldd el a megoldást a 06-90-612-311-es telefonszámra, és a tiéd lehet az értékes nyeremény! Minél többször küldöd el a jó megoldást, annál nagyobb az eséllyel nyerész!

Az SMS elküldésének határideje: 2007. október 16.
(Az SMS díja 160 Ft + áfa. Mindhárom mobilszolgáltató hálózatáról elérhető!)

wicnyer.gif

 

SMS-rendszer szolgáltató:
D.C. Lax kommunikáció - A játékosok a játék során hozzájárulnak, hogy személyes adataikat a játékot lebonyolító D.C. Lax kommunikáció továbbítsa a nyereményt biztosító IDG Hungary Kft. felé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)