Hirdetés

Nyereményjáték: vadászat az Assassin's Creed: Revelations gonosz templomosaira

|

Assassin's Creed: Revelations játékunkban Cesare Borgia a Gamestar Online elleni támadásra készül. A Te feladatod lesz, hogy felkutasd és semlegesítsd.

Hirdetés

Sok részlet nem ismert még, annyit viszont az informátoraink elárultak (egy zacskó arany mindig megoldja a besúgók nyelvét), hogy hétfőn délelőtt 10 órakor lép akcióba Cesare, a Gamestar Online oldalán ekkor kell őt becserkészned és leleplezned.

Egy elfogott postagalambon találtuk meg a következő üzenetet, a valóságtartalmát a kémeink is megerősítették, nyugodtan lehet csengő aranypénznek venni.

Templomos vadászat!

Tudomásunkra jutott, hogy a világ uralmára törő Templomosok, a magyar gamer-társadalmat vették célba, aminek köze lehet a krónikáink alapján készült Assassin's Creed Revelations megjelenését övező hatalmas várakozáshoz. Céljuk nem más mint, hogy megakadályozzák, hogy információk jussanak el hozzátok a játékról. A megfigyelőink szerint a templomosok megpróbálnak betörni a magyar online gamer oldalakra. A segítségeteket kérjük eme aljas terv megakadályozásához. A támadást a játék megjelenését megelőző napokra tervezik, minden nap egy újabb oldal megtámadásával próbálnak minél nagyobb kárt okozni. A dolgotok nem más, minthogy az általunk közölt információk alapján segítsétek a támadás elhárításában az éppen ostromlott oldalt. Tehát megkeresitek a rejtőzködő Templomost és egy jól irányzott kattintással véget vettek életének. A PlayON beavatottjaira bíztuk a feladatot, hogy eljuttassák hozzátok a szükséges információkat. Figyeljétek a www.PlayON.hu -t és a www.facebook.hu/PlayON.hu-t , mert ezen a két csatornán keresztül juttatjuk el számotokra az információt, hogy melyik oldal áll éppen támadás alatt. Az első célpont oldal 2011. november 7-én, hétfőn kerül kihirdetésre délelőtt 10 órakor, és ezután minden nap ugyanebben az időpontban a további 6, azaz összesen 7 célpont. Jutalmatok természetesen nem marad el. Akik mind a 7 oldal védelmében részt vesznek, összegyűjtik a templosok titkos kódjait és elküldik azt az assassin@playon.hu e-mail címre (egy emailben mind a hetet) sorsoláson vesznek részt, ahol 3 Assassin's Creed ajándékcsomag kerül kisorsolásra. A nyerteseket emailben értesítjük a nyereményjátékot követő héten.

a kincsesláda titka
a kincsesláda titka

A Gamestar Online megmentése persze komoly jutalmat érdemel, a Megbízó olyan kincseket ajánlott fel, melyeket minden valamirevaló Assassin's Creed Revelations rajongónak birtokolnia kell. A kincsesláda tartalmáról Leonardo barátunk készített egy rendkívül jól sikerült festményt, ez mind a Tiéd lehet, amennyiben kitartóan és főként szerencsésen üldözöd a korrupt Templomosokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)