Hirdetés

Nyerj ArmA II-t játszva!

|

A Bohemian Interactive ötletes promójának keretében a két legügyesebb játékos markát egy-egy Armed Assault II példány ütheti!

Hirdetés

Ma jelent meg az Armed Assault 2 hivatalos oldalán egy flash játék, melyben egységeinket kell irányítanunk, hogy legyőzzük az ellenség bázisait és egységeit. Aki nagyon jól csinálja, az akár egy eredeti Armed Assault 2-t is nyerhet!

A játék több részből áll, kell hozzá stratégiai érzék és pontos lövések is. Először ami a szemünk elé tárul, az egy nagy térkép, melyre be vannak rajzolva az útvonalak, ahol egységeink haladhatnak. Látjuk azt is, ahogy az ellenfél közeledik felénk, s miután biztos távolságba ért, a nevére kattintással átléphetünk a játék másik részébe. Itt látjuk, ahogy az ellenséges katonák szaladnak felénk, illetve azt is, ahogy mi szaladunk feléjük. Ha egyik katonánkra rákattintunk, akkor az ő szemszögéből tüzelhetünk, igyekezve a minél pontosabb találatok bevitelére. Fent található három lehetőség, az "Attack"-ra kattintva egységeink megindulnak előre, egyre közelebb kerülve a másik fél csapatához, a "Hold Position"-nal megállhatunk egy helyben, s biztosan tüzelhetünk, a fegyver rángatózása nélkül, a "Retreat"-tel pedig tolatva közlekedhetünk.

Minden kiiktatott egység után pontokat kapunk, melyeket fegyverekre, járművekre, hasonló dolgokra költhetünk. Fent az egységben szereplő katonák láthatók, akiknek a fejére kattintva előjön a vásárlóablak, itt válthatjuk be az előbb említett pontokat. Sok sikert kívánok mindenkinek, a játékot a képre kattintva vagy ITT érhetitek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)