Hirdetés

Nyerj jegyet a Prince of Persia nyitóbulira

|

Negyven jegyet sorsolunk ki Facebook csoportunkban a pénteki Prince of Persia: The Frogotten Sands nyitóbulira

Hirdetés

 

"Az első 20 ember, aki legkésőbb csütörtök délig likeolja ezt a bejegyzest, nyer egy ingyenes páros jegyet 2010. május 21-én, 19 órai kezdettel egy exkluzív Prince of Persia: The Forgotten Sands bulira a djuice Club Shop-ban, az új Eiffel Téren, a Nyugati Tér mellett."

Ez a bejegyzés született alig pár másodperccel ezelőtt a Facebook csoportunkban. Innen gondolom sejtitek, hogy aki elhivatottságot érez magában, hogy részt vegyen ezen a partin, annak már csak a Facebook oldalunk linkjére van szükség.

GameStar Facebook csoport

Na már ez is van, hát akkor lájkoljatok, mintha nem lenne holnap, és találkozunk a Prince of Persia: The Forgotten Sands bulin!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)