Hirdetés

Nyerj Trónok harca játékot - mi segítünk!

|

A GameStar szereti, ha segíthet olvasóinak, most éppen az HBO nyereményjátékát igyekszünk könnyebbé tenni a Behind The Wall fejlesztői videóval. Akarsz nyerni egy Trónok harca játékot?

Hirdetés

Mostanában nem csak az a jó hír, hogy Michael Lombardo, az HBO programigazgatója hivatalosan is bejelentette: elkészítik a Trónok harca harmadik évadát. Persze mi ennek is nagyon örülünk, de a rajongóknak akad még egyéb csemege is.



Az HBO nyereményjátékot indított a PlayON közreműködésével, amelynek keretében Game of Thrones RPG-t lehet nyerni (akár PC-re, akár PlayStation 3-ra, akár Xbox 360-ra, ahogy tetszik). A június 14-ig tartó játékban két kérdést tesznek majd fel az HBO oldalán, a segítséget pedig megtaláljátok itt nálunk az alábbi videóban:



Jó játékot kívánunk nektek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)