Hirdetés

Nyílt béta fázisba lép a Dust 514

|

Lassan, de biztosan halad a Dust 514 a megjelenés felé, hiszen január 22-től minden PS3 tulajdonos kipróbálhatja a játék bétáját.

Hirdetés

A CCP Games, nemrég jelentette be, hogy PlayStation 3 exkluzív Dust 514, január 22-től nyílt béta fázisba lép, azaz mindenki aki szeretné kipróbálni a játékot, ingyenesen letöltheti készülékére. Ezzel egy időben, a fejlesztők azt is elmondták, hogy teszt fázisba lépett az EvE Online és a Dust szervereinek összeolvasztása is.

A CCP feje a bejelentéshez azt is hozzáfűzte, hogy ez még csak a kezdete annak a hosszú távú tervnek, melyet az EvE és a Dust 514 számára tartogatnak. Az elkövetkezendő években szeretnék még szorosabban összekötni a két játékot és azoknak játékosait.

 

Akik már korábban is részt vettek a teszten, azok megnyugodhatnak, hiszen az eddig elért eredményeik és statisztikáik nem lesznek nullázva.  

Ti mit gondoltok, jó az, ha két játékot egyesítenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)