Hirdetés

Nyílt levél Bobby Kotick úrnak

|

Peter Tamte az Atomic Games elnöke nyílt levélben reagál Bobby Kotick korábbi kijelentésére

Hirdetés

"Mr. Kotick.

Öntől idézve; a Bungie az utolsó minőségi független stúdió. Mint a Bungie korábbi helyettes ügyvezető elnöke el kell Önnek mondanom, hogy ha ez igaz, akkor ön megszívta.

Az Activision és az összes többi nagy kiadó a független stúdiók bekebelezésével nőtt ekkorára. Az iparnak szüksége van a független fejlesztők folyamatos támogatására, mert ők egyedül készítenek kreatív és innovatív játékokat, amelyek franchise-zá növik ki magukat.

Gears of War, Portal, Borderlands. Ezek közül egyik sem használja a régi jól ismert formulákat. Innovatívak és független fejlesztők játékai.

Nos, kihívjuk önt!

Ön az iparág online vezetőjének nevezte az Activisiont. Ha azt gondolja, hogy a legújabb Call of Duty online élménye valóban ennyire innovatív, engedje meg a játékosoknak, hogy csak az online részét is megvehessék a Black Ops-nak, és fizessenek azért egy korrekt összeget.

Valójában egy üzletet is ajánlunk. Engedjék meg a vásárlóknak, hogy csak az online részét is megvehessék a Black Ops-nak, és mi odaadjuk önnek a főszerepet most készülő új online játékunkban a Breachben. Bízzon bennem, a saját videojátékában történő feltűnés nagy népszerűséget hozna a fiatalság körében. Készítettünk egy screenshotot is hogy lássa, milyen jól nézne ki a játékban.

Mint független játékfejlesztő, az Atomic nem tud olyan nagy eladásokat produkálni, mint az Activision. Innovatívnak kell lennünk. Tehát ha ön biztos abban, hogy az Activision innovatív tud lenni a független fejlesztők nélkül, itt a lehetőség, hogy bizonyítsa.

Tisztelettel,
Peter Tamte
Elnök
Atomic Games"

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)