Hirdetés

Nyílt Mythica levél

|

A napokban, mindenki meglepetésére a Microsoft úgy határozott, hogy eltöröl egy igen ígéretes, és főként komolyan előrehaladott fejlettségi szinten álló MMORPG alkotást. Az egyik rajongó oldal összehozott egy nagyon jó írást, hogy vajon mi vezethetett idáig. Szerintük a softveróriás azért döntött így, mert csak és kizárólag a pénz játszott szerepet, mintsem a pontos átgondolás. A leírás szerint felvetődhetett, hogy egy piacra a Microsoft csak egy MMORPG-t akar, ezért inkább a Sigil Games Online fejlesztésére koncentrálnak. Ha valakit idehaza érdekelt a Mythica, annak szerintem érdemes olvasnia ezt az írást. Ezután pedig akár a petícióra is jelentkezhettek, melyben arra kérik a Microsoft-tot, hogy gondolja át újra a helyzetet.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)