Hirdetés

Nyílt világú, AAA kategóriás akció-RPG készül az egyik legsikeresebb mobiljátékból

|

A trailer alapján egy elképesztően gyönyörű kalandra invitál bennünket a Tencent.

Hirdetés

A nyugati játékrajongók számára talán keveset mond a Honor of Kings, pedig az egyik legnépszerűbb MOBA-ról beszélünk. A mifelénk Arena of Valor címen ismert játék havi 100 millió játékossal büszkélkedhet világszerte, és ez volt az első mobilos MOBA, ami átlépte a 10 milliárd dolláros bevételi számot.

Nem csoda, hogy a Tencent és a TiMi Studio szeretnék egy kicsit kibővíteni a brandet, és egy új címet fejleszteni a Honor of Kings márka égisze alatt, de ezúttal nem a mobilplatformokra fókuszálva.

Hirdetés

A Honor of Kings: World című projekt nyitott világú akció-RPG lesz, ami globálisa megjelenésre számíthat, és több platformon is elérhető lesz majd. Sajnos a specifikus konzollistát és a premierdátumot sem ismerjük még, de az első trailer nagyon meggyőzőre sikerült.

Kíváncsiak leszünk rá, hogy mi sül ki ebből, de egyelőre tetszett, amit láttunk. Ha a végleges verzió is ilyen gyönyörű és gördülékeny lesz, akkor a grafikára biztosan nem lehet majd panaszunk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)