Hirdetés

Nyílt világú autós játékon dolgoznak az NBA 2K fejlesztői

|

Ráadásul ez egy jól ismert franchise-ra épül majd.

Hirdetés

A Visual Concepts az utóbbi években egyre kevésbé értékelhető játékokat dobott piacra, az NBA 2K sorozat részeivel sok problémája van a kritikusoknak és a játékosoknak egyaránt. Ez persze nem jelenti, hogy ne tudnának más területen jót alkotni.

A Take-Two ernyője alá tartozó stúdió most egy olyan játékhoz keres munkatársakat, ami egy közismert licencre épül - ez vagy azt takarja, hogy egy bejáratott sorozat új részén dolgoznak, vagy azt, hogy egy filmes franchise szolgál a projekt alapjául.

Hirdetés

LinkedInen egyebek mellett a többjátékos területen dolgozó vezető szoftvermérnök, valamint producer részére írtak ki álláshirdetést egy be nem jelentett, nyílt világú versenyjátékhoz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nem elképzelhetetlen, hogy a Take-Two ezen csapata segítségével kívánja újraéleszteni a Midnight Club sorozatot, ami a Rockstar Gameshez kötődik, de az is lehet, hogy például egy Halálos iramban játékkal fognak próbálkozni, amivel többen nagyon csúnyán elbuktak már. Izgatottan várjuk a bejelentést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)