Hirdetés

Nyílt világú Star Wars játékot készít a... Ubisoft Massive

|

Míg a Lucasfilm Games a Bethesdával egy Indiana Jones játékra szerződött, a Ubisofttal egy Star Wars játékot készíttet.

Hirdetés

2014-ben a Disney és az Electronic Arts tíz évre szóló szerződést kötött, minek következtében a nagy, konzolos és PC-s Star Wars játékokat azóta az EA készíti és adja ki; ennek eredményeképp kaptuk meg a két, vegyes fogadtatású Star Wars Battlefrontot, a kiváló Star Wars Jedi: Fallen Ordert, illetve a szintén remek Star Wars Squadronst. Csak mobilos platformokra érkeztek olyan alkotások, amiket más fejlesztők raktak össze.

Most, a Lucasfilm Games megalapítását követően azonban másképp lesz. Az újonnan alakult divízió egyik illetékese azt mondta, hogy az EA továbbra is fontos partnerük marad, de úgy érezték, teret kell engedniük másoknak.

Hirdetés

Az már biztos, hogy a The Division játékokról ismert Ubisoft Massive egy nyílt világú Star Wars játékon fog dolgozni, mely a Snowdrop motort használja, a projekt élén pedig a The Division 2 rendezője, Julian Gerighty áll. További részletek egyelőre nem ismertek.

Ez nem jelenti, hogy az EA és a Disney szerződése érvényét vesztette, hiszen simán lehet, hogy a Ubisoft játéka csak 2023 végén vagy 2024-ben jelenik meg. A Lucasfilm Games a Bethesdával is összeállt, a Wolfenstein játékokért felelős MachineGames fogja bemutatni Indiana Jones kalandjait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)