Hirdetés

Nyílt világú szerepjáték lesz a BioShock 4?

|

Új irányt vehet a BioShock sorozat a következő rész érkezésével.

Hirdetés

Volt a múltban néhány játék, ami megmutatta, hogy nem muszáj mindenbe nyílt világot erőltetni, mert sokszor sokkal jobban működik egy lineáris vagy csak néhány leágazást kínáló játéktér, mint egy nagy, de üres terület. Rapture és Columbia utcáit félig-meddig szabadon bejárhattuk, nem csőben haladtunk, viszont akkor is éles váltás lenne egy teljesen nyitott világ.

A BioShock 4-en dolgozó Cloud Chamber Games által közzétett álláshirdetések ugyanakkor azt vetítik elő, hogy a játék felépítése eltér majd elődeiétől.

Hirdetés

A csapat egy ambiciózus, egyedi, történetalapú játékhoz keres új munkatársakat, lehetőleg olyanokat, akiknek van tapasztalata szerepjátékokkal, szerteágazó párbeszédrendszerekkel. Tervezik azt is, hogy gép által irányított, civilekből álló tömegeket jelenítenek meg. 

A következő BioShockot még valószínűleg jó pár évig nem mutatják meg, a fejlesztés az elején tart, és sok minden változhat a következő hónapokban, években. Szerintetek milyen lenne egy nyílt világú új epizód?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)