Hirdetés

Nyilván nem maradhat ki A Total War Saga: Troy-ból a legendás trójai faló

|

Sőt, a játék rendezője szerint több ilyen szerkezettel is találkozunk majd.

Hirdetés

Nyáron érkezik A Total War Saga: Troy, amit rövid ideig bárki teljesen ingyen megszerezhet a megjelenést követően, szóval jó eséllyel elég sokan rávetik majd magukat a Creative Assembly újdonságára. A játékban pedig értelemszerűen a görög mitológia számos közismert eleme jelen lesz.

Hirdetés

Köztük például a legendás faló is, amivel ugyebár a történet szerint Odüsszeuszék gond nélkül bejutottak Trója városába. A fejlesztők eléggé utánajártak a mítosznak, és végül úgy döntöttek, hogy a szerkezet három lehetséges változatát is belerakják A Total War Saga: Troy-ba. Erről a játék rendezője, Maya Georgieva beszélt nemrég egy interjúban.

Georgieva mesélt egy kicsit az egyik megoldásról is, ami a faló klasszikus változata, tehát a görögök ajándéka lesz. Ez a szerkezet nagyjából egy lófejjel felturbózott hajó, ami tele van ajándékokkal és persze rejtett harcosokkal, akik csak arra várnak, hogy a trójaiak beengedjéket őket a kapun. Egyébként a játék egyik dizájnere, Milcho Vasilev azt is elárulta, hogy Trója játékbeli térképe elég eltérő lehet attól függően, hogyan intézzük el a falovat.

A Total War Saga: Troy augusztus 13-án jelenik meg PC-re. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)