Hirdetés

Nyitott világgal kecsegtet a LEGO Lord of the Rings

|

A Warner Bros. megerősítette minap, hogy megjelenésekor szabadon bejárható LEGO Gyűrűk Urát kapunk kézhez.

Hirdetés

Rendesen belehúzott a Warner Bros. a LEGO Lord of the Rings esetében, hiszen a 85 játszható karakter mellett az egyik legjobb borítót is magáénak tudhatja a legósított Gyűrűk Ura cím.

A LEGO Gyűrűk Ura számtalan ellenféllel ismertet meg minket, így harcolhatunk az orkok ellen, az Uruk-haiok ellen, legyőzhetjük a Balrogot és így tovább. Nem szenvedhetünk hiányt központi karakterek tekintetében sem, hiszen 85 játszható szereplő közül nyilván eltudjuk majd dönteni, hogy melyiknek szavazunk bizalmat. Itt lesz Aragorn, Gandalf, Legolas, Boromir, Gimli, Frodo, Samu, Pippin és a többiek. A Warner azt is elárulta, hogy a LEGO Lord of the Rings során szabadon bejárhatjuk Középföldét, ne is számítsunk lineáris játékmenetre. S ez még mind semmi!

A kiadó szerint lehetőségünk lesz kiválasztott karakterünk felszerelésének testreszabására, így a filmből és regényekből ismert legendás fegyverekkel és páncélokkal vértezhetjük fel harcosunkat.

A LEGO Lord of the Rings valamikor az ős folyamán válik elérhetővé PC, PS3, X360, DS, 3DS, Wii és PS Vita platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)