Hirdetés

Nyitott világú kalandot és remake-eket jelentettek be a Pokémon 25 éves jubileuma alkalmából

|

Valahogy így kell megünnepelni egy fontos franchise jeles évfordulóját. Aki Nintendo Switchet (is) választott, örülhet.

Hirdetés

Izgalmas bemutatót hozott nekünk a Pokémon franchise hivatalos YouTube-csatornája, és a Pokémon Presents friss műsorát bizony alaposan megtöltötték tartalommal. Új trailert kapott például a Nintendo Switchre érkező New Pokémon Snap, de kiderült, hogy remake-elik a sorozat két olyan részét is, amelyek eredetileg még sok évvel ezelőtt jelentek meg, ráadásul ezeken felül még egy vadonatúj kalandot is lelepleztek.

Hirdetés

A New Pokémon Snap friss trailerében ismét betekintést kaptunk a Lental régióba, és megnézhettük, milyen módszerekkel érhetjük majd el, hogy a lehető legmutatósabb képeket készíthessük a vadonban élő pokémonokról. Fotóinkat egyébként még különböző keretekkel és matricákkal is felturbózhatjuk, mielőtt közzétennénk azokat az interneten, ráadásul ha valamelyik alkotásunk nagy népszerűségre tesz szert, akkor még a játékba is bekerülhet, ami azért elég menő. Emellett pedig az is kiderült, hogy a játék április 30-án érkezik meg Nintendo Switchre.

A fentieknél talán picit izgalmasabb az, hogy bejelentették az eredetileg 2006-ban, Nintendo DS-re megjelent Pokémon Diamond és Pearl remake-jét. A Brilliant Diamond és Shining Pearl névre keresztelt, újraalkotott verziók elvileg hűek maradnak az eredeti játékokhoz, így például a művészi stílus nem változik, de nyilván modernebb látványvilágra számíthatunk. A remake-eken az ILCA csapata dolgozik, és ha minden a tervek szerint halad, akkor valamikor 2021 végén érkezhetnek meg Switchre.

A bemutató legnagyobb dobása viszont jó eséllyel a Pokémon Legends: Arceus volt, ami már egy teljesen friss kaland, ráadásul egészen különlegesnek ígérkezik. A nyitott világú játék ugyanis a múltbéli Sinnoh régióba visz minket el, ahol a pokémonok befogásával és vizsgálatával meg kell alkotnunk a hely első Pokédexét. Persze emellett harcokból sem lesz hiány, és valamilyen módon a legendás Arceusnak is lesz szerepe a történet során, amit a jelenlegi információk alapján 2022 elején ismerhetünk meg, ha rendelkezünk Nintendo Switchcsel.

Ha kíváncsiak vagytok a bejelentésekkel együtt érkezett trailerekre, akkor mindenképp ajánlott belenézni a műsorba, amit picit feljebb teljes egészében megtalálhattok.

Szerintetek melyik volt a legizgalmasabb újdonság?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)