Hirdetés

Nyugalom, továbbra sem kukázták a Bayonetta 3-at

|

A Nintendo amerikai fejesei szerint valójában remekül halad a 4 éve bejelentett játék fejlesztése.

Hirdetés

Az E3 egyik legjobban várt show-ja egyértelműen a Nintendo Direct volt, ami (vélhetően a streamek letiltásának hála) még úgy is a nézettségi lista élére tudott kapaszkodni, hogy a The Legend of Zelda: Breath of The Wild 2-n kívül nem villantott igazán izgalmas dolgokat.

A műsor egyik nagy hiányzója a Bayonetta 3 volt, amit először a 2017-es The Game Awardson jelentettek be, de azóta is feltűnően hallgatnak róla. Emiatt sokan gondolták, hogy a projekt végül kukázva lett, ám néhány hete maga a széria megalkotója, Hideki Kamiya bizonygatta, hogy szó sincs törlésről.

Hirdetés

Most pedig a Nintendo of America két fejese, a termékmenedzser Bill Trinen és a lokalizációért felelős igazgató Nate Bihldorff nyilatkoztak biztatóan a GameSpot online műsorában.

"Egyértelműen megerősíthetem, hogy még mindig létezik."

- mondta tömören Bihldroff, amire Trinen kontrázott rá:

"Sőt, tovább megyek, és azt mondom, hogy nem csak létezik, de remekül halad a fejlesztése. Akkor szeretjük megmutatni a dolgokat, amikor készen állunk rá, és leginkább akkor, amikor a fejlesztő is készen áll rá. Nem hoztuk el az E3-ra, de csak figyeljetek."

S ezzel egy hónapon belül már három, magas beosztású illetékes is cáfolta a Bayonetta 3 kaszálását, Trinen nyilatkozata pedig akár arra is utalhat, hogy már a közeljövőben mutatnak valamit a projektből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)