Hirdetés

Nyugatra is eljut a szamurájos Yakuza spin-off, méghozzá feljavítva

|

A Like a Dragon: Ishin! az első körben nem jutott el hozzánk, de most eljött az idő.

Hirdetés

A Like a Dragon: Ishin! még PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re jelent meg 2014-ben, és a Yakuza rajongóit kísérte el a régmúltba egy ismerős arc társaságában. Ugyan a főszereplő első ránézésre Kiryu is lehetne, de valójában Ryoma Sakamotót irányíthatjuk az 1860-as évek Japánjában.

Ezt a játékot építi újra az alapjaitól az RGG Studio, sőt, a terveik szerint már jövő év februárjában leszállítják a remake-et.

Hirdetés

Az Ishin játékmenete nagyon hasonló a főágas Yakuza címekéhez: rengeteg drámai átvezető meséli el a történetet, amit aztán pörgős beat 'em up (illetve ezesetben slice 'em up) akciórészek és szórakoztató mellékes tennivalók szakítanak félbe. Karaoke helyett lesz főzés, kertészkedés, mahjongozás és csirkefuttatás.

A jó hír, hogy a Like a Dragon: Ishin! a PlayStation 5 mellett PC-re is érkezik, várhatóan ugyancsak jövő év februárjában.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)