Hirdetés

Nyugi, a Halo Infinite nem csúszott jövőre!

|

Április elsején vigyázni kell a hírekkel, az új Halo eltolását is bekajálták páran.

Hirdetés

Bár a játékipar minden évben jól szórakozik április elsején, az újságírók számára ez a 24 óra nem éppen feszültségmentes, hiszen sosem tudhatják biztosra, hogy mi valós, és mi nem.

Éppen ezért a sajtó képviselői gyanúsan tekintenek minden picit is szenzációsabbnak érződő hírre, mégis előfordul olykor, hogy nem veszik észre a csapdát. Így járt a Kotaku is, amikor egy mindösszesen 53 követővel rendelkező, hamis 343 Industries Twitter-fiók értesüléseire hagyatkozva megírt egy hírt. 

Hirdetés

Az állítólagos füles az volt, hogy a már többször is elhalasztott és elvileg idén érkező Halo Infinite megjelenését elcsúsztatta a Microsoft 2022-re. Az információ aztán szédítő gyorsasággal terjedt a közösségi médiában és a rajongók között, szerencsére sokan rápillantottak a naptárra és nem dőltek be a turpisságnak. Végül a Kotaku szerkesztője, Ari Notis is belátta, hogy tévedett, ezért az eredeti poszt frissítésével helyretette a dolgokat és elnézést kért, amiért április bolondja lett.

A slusszpoén, hogy a Walmart Canada Gaming volt az egyik, aki Twitteren igyekezett vigasztalni őket azzal a szöveggel, hogy megesik az ilyen, ők már csak tudják. Bizony, felejthetetlen volt, amikor a 2018-as E3 előtt egy csomó fontos bejelentését előre lelőttek

A Halo Infinite tehát nem csúszik 2022-re (legalábbis a jelenlegi tudomásunk szerint), továbbra is 2021 őszén számíthatunk rá PC, Xbox One és Xbox Series S/X platformokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)