Hirdetés

Nyugi, készül egy nem multis Alien játék is

|

Nem az Aliens: Dark Descent az egyetlen projekt, amiben fel fognak tűnni a savas vérű űrlények.

Hirdetés

2014-ben jelent meg az Alien: Isolation, amely lényegében megadott mindent a franchise szerelmeseinek, amit csak lehetett, azóta pedig a kísérletezés megy, hogy milyen koncepciót sikerül összeházasítani a vérfagyasztó lényekkel.

Az Alien: Blackout mobilokon próbált szerencsét, az Aliens: Fireteam Elite a Left 4 Dead játékmenetét igyekezett a maga képére fordítani, a közelmúltban bejelentett Aliens: Dark Descentben pedig szokatlan nézetből irthatjuk a xenomofrokat egy csapattal.

A többjátékos és kooperatív kikacsintások után a rajongók érthető módon ki vannak éhezve egy sztoriközpontú, egyjátékos címre, és pontosan ezt adhatja meg nekik a Survios és a 20th Century Games együttműködésében formálódó Aliens játék, amely egy single-player akcióhorror lesz.

Hirdetés

Az egyelőre cím nélküli projekt PC-re és konzolokra készül, valamint lesz belőle VR-változat is, a további részletekre viszont a San Diegó-i Comic Conig kell várnunk, a stúdió panelje július 21-én lesz.

Kíváncsian várjuk, hogy mivel készül bővíteni a horror franchise-t a Survios, hiszen korábban leginkább VR-játékokat készített: köztük van a Sprint Vector névre keresztelt versenyjáték és egy licencelt The Walking Dead darab, az Onslaught, valamint a Rocky spin-off kapcsán készült Creed: Rise to Glory. Egyetlen játékuk volt, amit VR nélkül is lehetett játszani, a tavalyi Big Rumble Boxing: Creed Champions, amiben Rocky Balboával, Apollo Creeddel és a többiekkel bokszolhattunk. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)