Hirdetés

Nyugi, nem lesznek mindig ennyire bénák a Sons of the Forest karakterei

|

A korai hozzáférés indulása után az Endnight összehozott egy reddites kérdezz-feleleket, ahol a játék jövőjéről meséltek.

Hirdetés

Most, hogy gyakorlatilag "megjelent" a Sons of the Forest, a fejlesztők végre elkezdhetik befejezni a játékot. Bármennyire is szomorú ez a mondat, a tény az, hogy amíg a játékosok zsákszámra veszik és hosszú órákra vesznek el benne, addig az Endnight igyekszik kijavítani a megmaradt hibákat, amik miatt korai hozzáféréssel tudtak csak elindulni.

Nyilván felmerül a kérdés, hogy a bugok eltaposásán túl mire számíthatnak még a rajongók a jövőben.

Hirdetés

A Redditen lefolytatott hivatalos kérdezz-felelek során kiderült, hogy Kelvin és Virginia (a játékos NPC segítői) sokat fognak fejlődni még. A fejlesztők egyik célja, hogy bővítsék a Kelvinre bízható feladatok listáját, ezzel lehetővé téve, hogy például falakat húzhasson a tábor köré vagy meg is erősíthesse az épületeinket, amikor az szükséges. Virginia esetében el szeretnék érni, hogy hasznos legyen egy fegyverrel, már ha a játékos ad neki egyet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A sztori tekintetében több átvezetőt és információt terveznek még belecsempészni a játékba, és szeretnék limitálni egymás szívatásának lehetőségét azok számára, akik publikus szervereken játszanak. Számíthatunk még több legyártható cuccra, többféle kannibál táborra, és legalább egy új ellenségtípusra, amit sajnos nem tudtak már belepréselni a korai hozzáféréses változatba.

Az Endnight azt ígéri, hogy a közösség visszajelzéseire figyelve fogják fejleszteni a Sons of the Forestet. Ezt az ígéretet már milliószor hallottuk; reméljük, hogy ezúttal nem kell majd csalódnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)