Hirdetés

Nyúlfarknyi Elden Ring gameplay szivárgott ki, érdemes gyorsan megnézni

|

Benne van a pakliban, hogy időközben ismét eltűnik a videó.

Hirdetés

Elvileg jövőre, rögtön az év elején megérkezik a Dark Souls-játékok és a Bloodborne fejlesztőjének újdonsága, a nemrég elhalasztott Elden Ring, aminek történetébe még A tűz és jég dala írója, George R. R. Martin is besegített.

Sokáig nagy volt a csend a játék körül, de előző hónapban láthattunk belőle már képeket is, és nemrég még egy kis gameplay is jött.

Hirdetés

Felkerült a YouTube-ra egy igencsak rövid bemutató, amin az Elden Ring játékmenete látható, de sajnos törölve lett. Szerencsére Vivi Prysmnek sikerült lementenie az anyagot, és vissza is pakolta azt a videómegosztóra.

Az alább látható szösszenet elméletileg az Xbox One-os verzióból származik, így újgenerációs látványra nem érdemes számítani. A videót elnézve kicsit olyan, mintha egy újabb Dark Soulst látnánk, ami jó jelnek tekinthető, hiszen úgy tűnik, hogy az Elden Ring le sem tagadhatja majd, hogy a FromSoftware műhelyéből származik. Elég csak megnézni a karakter mozgását.

Az Elden Ring a mai halasztás fényében 2022. február 25-én debütál PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X-en és Series S-en.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)