Hirdetés

Ő lesz a Mortal Kombat 11 következő DLC-karaktere?

|

Ed Boon a Twitteren osztott meg nyomokat a harcos kilétét illetően.

Hirdetés

A tavaly debütált Mortal Kombat 11 karakterfelhozatalában számos ismerős arccal találkozhattunk, a megjelenés után pedig további szereplőkkel bővült a repertoár. Aztán befutott az Aftermath DLC, ami a sztori kibővítése mellett bepakolta a játékba Sheevát, Fujint és a Robotzsarut, de most úgy tűnik, hogy a közeljövőben ismét újabb harcos érkezhet, viszont egyelőre csak találgatni lehet, hogy pontosan kicsoda.

Hirdetés

A sorozat atyja és a NetherRealm Studios feje, Ed Boon a saját Twitter-oldalán osztott meg nyomokat a rejtélyes újoncot illetően, amelyek alapján van is egy jó tippjük a rajongóknak. Boon először a Queen Bohemian Rhapsody című számának acapella változatát tette közzé, és az általa idézett szövegrészletből kikövetkeztethető, hogy a karakter tud repülni.

A következő nyom az 1984-es Rémálom az Elm utcában előzetese volt, de Boon leszögezte, hogy nem Freddy Kruegerről van szó.

Jelenleg a tweetek alapján az tűnik a legesélyesebbnek, hogy a Mortal Kombat: Deadly Alliance-ben debütált Nitara lesz a következő játszható karakter. Ő nem tartozik a széria népszerűbb harcosai közé, viszont szerepelni fog a jövőre érkező Mortal Kombat-filmben, így pont időszerű volna visszahozni a játéksorozatba is.

Ti kit látnátok még szívesen a Mortal Kombat 11-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)