Hirdetés

Ó, nahát: a Resident Evil 4 remake már a megjelenés napján DLC-ket kap

|

A Capcom úgy döntött, hogy felidézi a 2010-es éveket, amikor már az első napokban 4 különböző páncélt vásárolhattunk a frissen beszerzett játékunkhoz.

Hirdetés

ResetEra sasszemű játékrajongói kiszúrták, hogy a Microsoft Store adatbázisában szerepel egy Resident Evil 4 Treasure Map Expansion, ami elvileg része a Deluxe Editionnek, de külön is megvásárolható lesz. A leírás alapján a kiegészítő vásárolói rejtett kincseket találhatnak a játék világának egyes sarkaiban.

Az ismertető szerint lesznek kincsek, amiket majd csak a kiegészítővel lehet megszerezni, de azt nem árulja el, hogy mik ezek. A Resident Evil 4 remake nem tűnik olyan játéknak, amelyik jó otthont adna hasonló tartalomnak. 

Hirdetés

A kincses térkép persze csak a jéghegy csúcsa: a RE4 Microsoft Store oldala összesen 13 DLC-t sorol fel, melyeket külön is be lehet szerezni amellett, hogy részei a Deluxe Edition extráinak. Ruhák, fegyverek, kincsek: minden, amire szüksége van a játékosnak egy nagy gonddal felépített túlélőhorrorban. Ki ne akarna romantikus vagy modern szereléseket hordani a Resident Evil 4-ben?

Az egész arra emlékeztet minket, mint amikor a 2010-es évek elején az EA és a BioWare össze-vissza ajánlgatták az előrendelői extrákat és a lemezre rejtett DLC-ket, aztán a sztori legelején hozzánk vágtak olyan fegyvereket, melyekkel kihúzhattuk a játékok végéig. Az ilyesmi nyílegyenest megy szembe a Resident Evil lényegével, de ez a Capcomot láthatóan nem zavarja.

A remake március 23-án megjelenik, akkor pedig eldől majd, hogy mennyire is zavarta meg a játékélményt a modern piac üzleti oldala.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)