Hirdetés

Obama világa, némi raszta ráhatással

|

Barack Hussein Obama népszerűségét mi sem tükrözi jobban, mint hogy munkásságából már játék is készült.

Hirdetés

Nem is akármilyen! A Super Obama World a mindenki által kedvelt Super Mario alapjaira épülve, az aktuálpolitikai szurkapiszkákat is magába foglalva tesz a kedvünkre. Itt lesz kérem a rúzsos disznó Sarah Palin, és a pénzeszsákokkal rohangáló lobbisták is. A mi Obamánkat ez persze nem riasztja vissza céljaitól, és bátran elindul zászlókat gyújtögetni. A régi Mario-s emlékek és a politikai töltet miatt is érdemes kipróbálni.

 

super-obama-world.jpg

 

 * * *

De van még a Játéközön.hu tarsolyában! Itt van például a Killawatt. Ebben Reggie kutyának kell segíteni, hogy a lehető legtöbb hangfal kerüljön fel a teherautóra. A rasztaszívű eb a daruról próbál úgy ahogy navigálni, és nekünk kell eldönteni, hogy mikor eshet a cucc. Egy-két törés még belefér, de túlzásokba azért ne essünk. Minél magasabb a torony, annál több pont jár hangfalanként. És persze ott van még az efféle munkálatok elmaradhatatlan kelléke a reggie zene. Mókás kis játék!

 

killawatt.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)