Hirdetés

Observation - ahogy bejelentették a megjelenési dátumot, eltűnt Steamről

|

A tegnapi PlayStation livestream során, egy új előzetes kíséretében tudtuk meg, hogy mikor jön az Observation. Aztán reggelre a PC-s változatnak már csak hűlt helyét találni.

Hirdetés

Még tavaly októberben jelentette be a No Code az Observationt, mely egy űrben játszódó thriller lesz. Úgy ismerhetjük meg egy legénység történetét, hogy az űrállomást vezérlő mesterséges intelligencia szemszögéből követhetjük az eseményeket, és az egyetlen túlélőt, Dr. Emma Fishert próbáljuk terelgetni..

Hirdetés

Tegnap megtudtuk, hogy május 21-én jelenik meg PlayStation 4-re. Eddig PC-s megjelenésről is szó volt, és a hivatalos honlap fejlécében még említik a platformot, de magán az oldalon már nem, valamint porrá vált a Steam adatlap is. Ez jelentheti, hogy csak a Sony platformján játszhatunk vele, de azt is, hogy sok mással egyetemben átpakolják PC-n az Epic Games Store-ba.

A Devolver Digital sem említi Twitteren a PC-s változatot, és nem válaszol az aggódó érdeklődőknek sem. A No Code szintén nem ad tájékoztatást. Várjuk a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)