Hirdetés

Ez a furcsa videó az Observer 2 bejelentésére utal?

|

A Bloober Team próbálja felvezetni a következő projektjét, mi pedig nagyon szeretnénk egy Observer folytatást.

Hirdetés

Nagyot ment a Layers of Fear fejlesztőinek cyberpunk horrorja mind a játékosok, mind a sajtó tekintetében, tesztünkben pedig Chavalier külön ki is emelte, hogy érdemes lesz a későbbiekben is nyomon követni a stúdió munkásságát. Így is teszünk, ezért felfigyeltünk rá, hogy a Bloober Team elkezdett utalgatni a következő játékára. 

Hirdetés

Twitteren megosztottak egy teasert "Incoming Call" címmel, amelynél a "cyberpunk" és a "horrorjáték" hashtageket adták meg. Ha ez még nem lenne elég utalás arra, hogy a következő Observer készül a fejlesztőcsapatnál, akkor a videóban látható bináris kódot megfejtve azt az üzenetet kapjuk, hogy "Daniel, are you there?", amely Daniel Lazarski nyomozóra, az Observer főhősére utal. 

Részetekről jöhet az Observer 2? Mi bólogatunk erősen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)