Hirdetés

Observer - hátborzongató perceket kínál a launch trailer

|

A Layers of Fear fejlesztőinek cyberpunk horrorja megérkezett, az Observeren mások elméjébe férkőzve kerülhetünk parásabbnál parásabb helyzetekbe. Igazi kuriózumnak tűnik.

Hirdetés

Már a 2016-os E3-on felfigyeltünk a Layers of Fear készítőinek legújabb horrorjára, az Observerre, amelyet a PC Gaming Show alkalmával prezentált a világnak a Bloober Team. A műfaj határait cyberpunk stílusban feszegető projekt egy igencsak érdekes koncepcióra épült: 2084-ben, a disztópikus jövőben járunk, amikor is hősünk, Dan Lazarski (Rutger Hauer szinkronizálásában) az Observer nevű különleges rendőri osztag tagjaként képes belépni más emberek elméjébe és kinyomozni a részleteket. 

Hirdetés

Azonban kevés dolog ijesztőbb az emberi elme legmélyebb bugyrainál és ezt a saját bőrünkön tapasztaljuk meg, miközben az igazság után kutatunk. Az Observer többek között Unreal Engine 4-es grafikával, számos választási lehetőséggel és a döntéseink hatására alakuló, eltérő befejezésekkel büszkélkedhet, de inkább nézzetek bele a játék elképesztő atmoszférájába és különleges játékmenetébe a launch trailerrel: 

Az Observer már beszerezhető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is. Nektek bejön?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)