Hirdetés

Observer - Nintendo Switchre költözik a cyberpunk horror

|

A Layers of Fear fejlesztőinek legújabb játéka hamarosan meghódít még egy platformot.

Hirdetés

Tavaly jelent meg a cyberpunk elemekkel vegyített horror, az Observer, amelyben mindenféle őrült alak fejébe kellett behackelnünk magunkat. Eléggé hátborzongató kalandban lehetett részünk, és ezt nem sokára még többen tapasztalhatják meg.

Hirdetés

Jelenleg csak PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on játszható az Observer, azonban ez hamarosan megváltozik. A játék mögött álló Bloober Team ugyanis bejelentette, hogy alkotásuk meg fog jelenni Nintendo Switchre is, egyelőre nem tisztázott időpontban. Egy trailer azért érkezett.

Ez is csatlakozik amellé a rengeteg indie játék mellé, amik a közeljövőben látogatnak Switchre. Egyre egyértelműbb, hogy nem csak annak érdemes vennie egyet az eszközből, akit Mario és barátainak kalandjai csábítanak..

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)