Hirdetés

Bejelentették a következő Observer játékot, de még sok a kérdőjel

|

A Bloober Team még nem árult el mindent, de egyre jobban húzza a játékosok idegeit.

Hirdetés

A Layers of Fear fejlesztőinek cyberpunk horrorja, az Observer meglehetősen nagy sikernek örvendett a játékosok és a sajtó körében is, így senki sem lepődött meg, amikor a csapat következő projektjének felvezetése arra utalt, hogy a folytatás készül a Bloober Teamnél. Nos, valójában nem biztos, hogy ez igaz.

Hirdetés

Bár a stúdió valóban bejelentette a következő Observer játékot, azonban a System Redux alcímmel rendelkező projektről nem tudni, hogy remake, folytatás vagy valami teljesen más lesz-e. Az alábbi teaserből annyi derült ki, hogy hamarosan megejtik a "következő generációs" leleplezést, tehát PlayStation 5-re és Xbox Series X-re biztosan elkészül a titokzatos cím. A System Redux Twitter-fiókjának leírása mellesleg megegyezik a 2017-es rész szinopszisával, szóval az is lehet, hogy egy felújított változatot kapunk az újgenerációs konzolok erejét kihasználva.

A Gematsu egyébként kiszúrta, hogy az Observer: System Redux Facebook oldalának borítóján eredetileg látható volt a leleplezés dátuma, április 16, ám azóta megváltoztatták azt "hamarosan"-ra. Érdemes lesz az említett napon is visszanézni a GSO-ra, de úgyis mindig itt lógtok, nemde?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)