Hirdetés

Az Obsidian már a KOTOR 2 előtt is majdnem csinált egy Star Wars játékot

|

A Pillars of Eternity és a Fallout: New Vegas megalkotói már a 2000-es évek előtt tervezték, hogy belefognak egy Star Wars játék megvalósításába.

Hirdetés

Az Obsidian fejlesztőcsapata nem tétlenkedik: a nagysikerű Tyranny után már gyűjtik is a pénzt a Pillars of Eternity második részéhez. Sokan inkább egy Fallout: New Vegas 2-nek örülnének leginkább, de az Obsidian cáfolta az erről szóló pletykákat.

A fejlesztőcsapat vezérigazgatója, Fergus Urquhart egy interjúban mesélt arról, hogy már a Knights of the Old Republic II előtt is gondolkoztak egy Star Wars játék elkészítésén. Amikor még együtt dolgoztak a Snowblind Studios csapatával a Baldur's Gate: Dark Alliance játékon, a fejlesztőknek az a ötlete támadt, hogy a Dark Alliance grafikus motorjával nekifoghatnának egy hasonló játékmenetű Star Wars akció RPG-nek.

A projekt végül nem jött össze, de Fergus ellenére még mindig örülne, ha megvalósíthatnának egy effajta Star Wars játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)