Hirdetés

Vajon milyen játékon dolgozik az Obsidian?

|

A stúdió a Twitteren tett közzé egy bejegyzést, ami alapján úgy tűnik, hogy már készül valami náluk.

Hirdetés

Számos remek játékot köszönhetünk az Obsidian Entertainmentnek, legutóbb például a Tyranny-val örvendeztette meg a rajongókat, de már készül a Pillars of Eternity folytatása is. Azonban a jelek szerint a srácoknak van még egy titkos projektjük is.

Hirdetés

A Twitteren közzétett bejegyzésben az Obsidian felsorolta játékait, kezdve a KotOR II-től kezdve, a Fallout: New Vegas-on át egészen a Pillars of Eternity II: Deadfire-ig, majd a lista végére érve kirakott három kérdőjelet. Ez persze jelentheti azt, hogy bármit tartogathat a jövő, de akár azt is, hogy már készül valami olyan a csapat műhelyében, amit még nem jelentettek be.

Ti mire tippeltek, mit jelent az Obsidian bejegyzése?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)