Hirdetés

Grounded - hangyaméretűek leszünk az Obsidian túlélőjátékában

|

Vájatokban mászkálunk, növényekből építünk, poloskák, hangyák támadnak majd ránk.

Hirdetés

Az Obsidian épp pár hete mutatta meg a The Outer Worlds-szel, hogy mennyire ért még mindig a szerepjátékokhoz, de egy kisebb csapat egy túlélőjátékot faragott közben.

Hirdetés

A Grounded egy kertbe helyez minket, és teljesen hétköznapi veszélyekkel kell szembenéznünk, annyi csavarral, hogy apró emberekként játszunk, és minden bogár a vérünket akarja. Aki nem gyűlölte a poloskákat eddig eléggé, most majd fogja. Először az Xbox Insiderek számára teszik elérhetővé, majd jövő tavasszal PC-n és Xbox One-on is lehet vele korai hozzáféréssel játszani.

A koncepció érdekes, de lehet még faragni rajta, és reméljük, többet nyújt majd, mint a többi túlélős játék; egy kicsit telített a piac.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)