Hirdetés

Az Obsidian álláshirdetései egy új online RPG-ről árulkodnak

|

A stúdió 11 új pozícióra keres jelentkezőket, és ha mindannyian egy projekthez kerülnek, akkor nem nehéz megtippelni, milyen lesz a következő játékuk.

Hirdetés

A PC Gamer szúrta ki először, hogy az Obsidian Entertainment komoly toborzásba kezdett. A főleg szerepjátékokkal foglalkozó stúdió jelenleg azzal van elfoglalva, hogy a The Outer Worlds-öt csiszolják simára, de ha az kész van, jöhet a következő projekt.

Hirdetés

Ha egyszerre csak egy címmel fognak készülni, akkor a kitett álláshirdetések alapján nagyjából be tudjuk lőni, hogy mire készülhetnek. Jelenleg a következő pozícióik várnak betöltésre:

- Vezető sztoritervező
- Játékmotor-programozó
- Harctervező
- Karakteranimátor
- Világításért felelős művész
- Grafikai fejlesztő
- Hálózatért felelős fejlesztő
- UI-fejlesztő
- Pénzügyi elemező
- Játékmenetfejlesztő
- UI-rajzoló

A hálózatfejlesztő pozíciónál kifejezetten szerepel, hogy olyan személyt keresnek, aki képes hálózatot és többjátékos rendszert kiépíteni. A többi leírásban olyan kifejezések szerepelnek, mint a multiplatform RPG, és a belsőnézetes közelharc. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mi lesz ebből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)