Hirdetés

Kár is bizakodni abban, hogy az Obsidian valaha új Fallout játékot készít

|

Sokan szeretnénk egy Fallout: New Vegas folyatást, de nagyon úgy tűnik, hogy ezt sosem fogjuk megkapni.

Hirdetés

Miközben egyre több videót láthatunk a Fallout 76-ról, a sorozat keményvonalas rajongói inkább egy klasszikus epizódnak örülnének. Mi is sokat megadnánk azért, ha újra az Obsidian Entertainment dolgozhatna egy Fallout játékon, netán pont a Fallout: New Vegas folytatásán. Nos, ideje eltemetni az erre irányuló reményeket. 

Hirdetés

Nemrég ugyanis a Twitteren kérdezték meg a csapatot, van-e esély arra, hogy valamikor újra egy Fallout játékon dolgozzanak. Igencsak beszédes az a kép, amit erre válaszul posztolt az Obsidian:

A "nagyon kétséges" felirat minden bizonnyal most sokakat lelombozott, de igazából cseppet sem meglepő a válasz. Október elején ugyanis belsős informátorokra hivatkozva arról írt a Kotaku, hogy a Microsoft felvásárolja az Obsidian Entertainmentet és olyannyira előrehaladott állapotban vannak a tárgyalások, hogy már szinte csak az aláírások hiányoznak a szerződésekről. Ha pedig a Microsoft tényleg megveszi az Obsidiant, akkor teljesen egyértelmű, hogy nem vállalhatnak el más kiadóktól megbízásokat. 

Titeket vigasztalni fog, ha a Microsoft berkein belül összepattint majd egy tényleg ütős szerepjátékot az Obsidian Entertainment, vagy csak és kizárólag egy új Falloutnak örülnétek tőlük? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)