Hirdetés

Új játékot vihet Kickstarterre az Obsidian

|

Még be sem fejezték készülő RPG-jüket, de az Obsidian újra fejest akar ugrani a közösségi kalapozás világába, hogy a következő projekt alapjait is lefektessék.

Hirdetés

Az egykori Black Isle szellemi örököseként működő Obsidian Entertainment eddig olyan játékokat tett le az asztalra, mint a Neverwinter Nights 2, a Fallout: New Vegas, az Alpha Protocol, vagy épp a Dungeon Siege III. Ebben az évben adták ki a nagy sikerű South Park: The Stick of Truth-t, hamarosan béta fázisba ér az Armored Warfare névre keresztelt tankos MMO-juk, és az év vége előtt még a Pillars of Eternity című játékuk is megjelenhet, melyhez Kickstarteren gyűlt össze több mint 4 millió dollár.

 Bár 2 projektjük még mindig tart, az év végére mindkettőt szeretnék befejezni, pihenésre azonban nincs idő, a csapat azonnal neki is akar látni a következő játéknak. Úgy látszik bejött nekik ez a közösségi finanszírozás, hiszen a következő játék anyagi hátterét is ezzel a módszerrel szeretnék előteremteni.

Az Obsidian vezérigazgatója, Feargus Urquhart elmondta, még bőven van mit finomítani az ötleten, de remélhetőleg még az év vége előtt a rajongók elé kerülhetnek a tervek. "Úgy gondolom van egy jó ötletünk. Nem sok ilyennel találkoztam, de azok általában beváltották a  hozzájuk fűzött reményeket. Nem nagyon szeretnék a játékról beszélni, de mindenki legnagyobb meglepetésére elárulhatom: egy RPG lesz" - mondta a stúdió alapítója.

Nektek melyik a kedvenc Obsidian játékotok?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)