Hirdetés

Mit szól majd a Nintendo, ha ez a Zelda által inspirált játék NX-re is megjelenik?

|

Az Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas készítői a második rész fejlesztése mellett a Legend of Zelda sorozat játékaira emlékeztető címet több új platformra is átportolják.

Hirdetés

Az Oceanhornkészítői sosem titkolták, hogy bőven merítettek a The Legend of Zelda sorozatból, ennek ellenére eddig nem adták ki a játékot a Nintendo egyik konzoljára sem. Sok más platform után viszont idővel sorra kerül a japán gyártó egyik gépe is.

Nemrég egy sajtóközleményben árulták el, hogy iOS, PC, PS4, és Xbox One után PS Vitára, Androidra és "a Nintendo egyik konzoljára" is megjelenik majd az Oceanhorn. Mivel nem jelöltek meg konkrét platformot, egyáltalán nem kizárt, hogy a Cornfox & Bros. csapata már a titokzatos NX-re fejleszt még akkor is, ha nem feltétlenül használják majd ki az új konzol erejét. Mindeközben egyébként már dolgoznak az Oceanhorn második részén is, ami Knight of the Lost Realm címmel érkezik valamikor és az első rész után néhány évvel játszódik.

Szerintetek a Nintendo simán hagyja, hogy egy a Zelda játékokra ennyire hajazó játék megjelenjen a platformján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)