Hirdetés

Octodad: Dadliest Catch Shorts - ingyenes DLC jön

|

Az apukának álcázott polip kalandjait az alapjátékban csak rövid ideig élvezhettük, de a Shorts nevű DLC új küldetéseket, új összetörhető dolgokat és pontosan 0 darab lopakodós feladatot ad.

Hirdetés

Az Octodad: Dadliest Catch-csel igazából két nagy probléma volt: az egyik az, hogy mindössze két óra elég volt a végigjátszásához, a másik pedig, hogy a játék második felének jelentős részét alkotó lopakodós feladatok elrontották az élményt.

A Young Horses fejlesztőcsapat mindkét problémát orvosolni kívánja a Shorts DLC-vel, amiben Octodad és felesége első randevúját élhetjük újra. Több mint 40 feladat, több mint 20 eltörhető tányér, kevesebb mint négy új szám, 0 lopakodós küldetés és „valószínűleg egy pizza” kerül a csomagba, ami pár hét múlva ingyen letölthető lesz PC-re, Mac-re, Linuxra és PlayStation 4-re. Mindenképpen nézzétek meg az alábbi élőszereplős trailert, fontos része ez az életeteknek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)