Hirdetés

Octopath Traveler - tényleg megjelenik PC-re is

|

A Square Enix fantasztikus látványvilágú és rengeteg tartalommal megtömött JRPG-je újabb platformon teszi tiszteletét a Switch után.

Hirdetés

Ahogyan arról Grath is áradozott az Octopath Traveler tesztjében, a Square Enix JRPG-je lenyűgöző világgal, nagyszerű harcrendszerrel és remek karakterekkel szippantja magába azokat, akik vevőek a Final Fantasy VI és Chrono Trigger stílusára. Az eredetileg Nintendo Switchen megjelent címet hamarosan újabb játékosréteg is megismerheti - ahogyan arra nemrég utalt is a dél-koreai korhatárbesorolásért felelős szervezet.

Hirdetés

A kiadó most hivatalosan is megerősítette, hogy jön PC-re az Octopath Traveler, méghozzá Steamen keresztül, június 7-én. Egyelőre nem világos, hogy az új változat több lesz-e egy egyszerű portnál, de a bejelentéshez tartozó trailernek köszönhetően már belenézhettek a játékmenetbe: 

De nem ez az egyetlen rész, amivel bővül a széria. Egy Octopath Traveler játék már készül konzolokra, illetve jön az Octopath Traveler: Conquerors of the Continent névre keresztelt előzmény okostelefonokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)