Hirdetés

Octopath Traveler - PC-re is megjelenhet az egyik legjobb swiches JRPG

|

Mint olyan sokszor máskor, most is egy korhatárbesorolás keltette fel a gyanút.

Hirdetés

A Nintendo Switch tulajdonosok jó ismerik az Octopath Travelert, ami egy megkapó látványvilággal felvértezett és tartalommal alaposan megtömött JRPG cím. A jelek szerint azonban hamarosan a PC-s játékosok is közelebbi ismeretséges köthetnek a Square Enix alkotásával. 

Hirdetés

Korean Ratings Board, azaz a dél-koreai korhatárbesorolásokért felelős szervezet weboldalán bukkant fel ugyanis a játék PC-s verziója. Az itt listázott adatok szerint a kiadásért a Bandai Namco fog felelni, ami cseppet sem lenne meglepő, hiszen a régióban mindig ők szoktak gondoskodni a Square Enix játékairól. Hivatalos bejelentésről persze egyelőre még nem beszélhetünk, de az ilyen és ehhez hasonló korhatárbesorolások után általában nem sokat szoktak várni a fejlesztők, és tényleg megerősítik a készülő portokat. Remélhetőleg hamarosan itt is ez lesz a helyet. 

Nem csak a PC-s port miatt lesz érdemes egyébként odafigyelni az Octopath Travelerre, hiszen egy mobilos előzmény is készül hozzá Octopath Traveler Champions of the Continent címmel. A Champions of the Continentben háromféle történet közül választhatunk, és bár nem mellőzi a játék a mikrotranzakciókat sem, azért alapvetően egy egyjátékos RPG-ről van szó, szóval elvileg nem egy az egyben másolja majd a mai mobilos zsánert. Egyelőre még csak 1600 kiválasztott játékos tesztelheti, és azt sem lehet biztosan tudni, hogy Japánon kívül egyáltalán megjelenik-e a mobiljáték - bár elég furcsa lenne, ha nem céloznák meg vele az egész világot.

Ti ki fogjátok próbálni az Octopath Travelert, ha tényleg megjelenik PC-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)